Çavuşlu İlkokulu

Telefon : 0486 236 7020
Belgegeçer : 0486 236 7020
WEB https://sirnakcavusluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kumçatı Beldesi Çavuşhan Mahallesi Tepebaşı Küme Evleri No1 Şırnak/Merkez
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlerin yaşam tarzıma dönüştüğü, ilgi beceri ve yeteneklerinin doğrultusunda kendini bilim, sanat ve spor dalında bir üst kuruma yönlendirebilen, çevre bilincinin ön planda tutulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı bir okul ortamı oluşturmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatansever demokratik, insan haklarına saygılı, çağdaş gelişime ve değişime açık, araştırmacı, sorumluluk sahibi, hoşgörülü, sosyal ilişkilerde başarılı, doğal dengeyi korumayı ilke edinen, ahlaki ve kültürel değerlerine sahip çıkan, öğrencileri kendi yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeyi hedefleyen bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :800
Öğretim Şekli :Normal Eğitim öğrenci sayısı az olduğundan 2. ve 3 sınıflarda birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmaktadır.
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Şırnak merkezden servisler aracılığıyla gidiş geliş yapılıyor.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz şırnak iline 20 km uzaklıktadır.Aynı zamanda Cizre ilçemize 24 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Eski lojman anasınıfı olarak kullanılmaktadır. Eski okul binası kütüphaneye dönüştürülmüştür.